Due date 20/4 tp belum bersalin lagi

Due date sepatutnya harini tp belum bersalin lagi..bby masih selesa duk kat dlm🤭..nak tanya juga,ada keluar cecair warna kekuningan tp x banyak lah..tu mucus plug tanda nak bersalin kh?.confius juga ni sbb xda sakit apa2.. sekarang cun 40week dah..

4 Các câu trả lời

Hi😊 saya pun due 20/4 ..masih belum bersalin juga but my gynae giving me few days kalau on 24th April masih tak bersalin will have to induce. Semalam macam ada keluar cairan kuning/light coloured tapi confused rasa whether it’s mucus plug atau keputihan. Normally tak ada pun keputihan mcm tu..and yes tak ada rasa sakit tanda2 juga..agaknya babies yg due 20/4 ni mmg suka duduk dalam oven baking lama2🤭🤭 good luck to you..semoga dipermudahkan.

1y trước

Kann sis.. confius juga dgn cecair kuning tu😅..nak kata tanda xda juga sakit apa2..nak kata keputihan xpernah juga kna mcm tu😅..

Sama. Due say pun 20/4. Tapi x bersalin lagi, takde tanda2 lagi. Sakit yg normal2 tu je. Yg lendir tu pun, ada time keluar byk sikit, ada time sikit2 je. Kalau tak bersalin lagi, 26/4 kena serah diri.

kalau bercampur dgn darah, tu ye tanda nk bersalin, kalau tkde, mungkin keputihan kot

1y trước

xda sis..cuma cecair kuning sahaja tp x banyak ..☺️

mg dpmudahkan segalanya amiin