Berat bdn anak 79.7

Slm mommy adakah berat bdn anak saya 79.7 ini ideal...saya buntu....#firstmom ¹yearsbaby

10 Các câu trả lời

Berat anak 79.7 kew 7.97?Klaw 79.7 kg dah mcm berat org dewasa plak..Laen mcm berat nye pun..Cuba taip btul²,bnyak org confius ni nak komen..rilek² jgn buntu taip komen tu ye..😅

sy pun buntu xtw nk jwpn mcm mne sb tgk angka y awk taip tu. 😅 cer double check blik..

uish..ank umur brapa ni sis berat sngt...btl ke 79.7kg ke 7.97kg?

dekat buku rekod anak ada carta ...saya selalu rujuk carta tu saja

Tak faham awak. Cuba awak betulkan dulu typo.

maksud awak 7.97 kg berat ank awk kh ??

tengok carta dekat buku klinik anak..

7.97 kg ke?

7.97 ke?

xfaham