salam smua nk tnya spe pnh guna upt dr watsons ni?blh pcya ke?rsau kena scam je🤣🤣

6 Các câu trả lời

kita pun pakai ni dari Watson sis. cepat detect kalau tgh mengandung. klu nak lagi kepastian try beli pregnancy test lain model tengok dapat result sama tak? kalau sama tahniah anda mengandung. Bolehlah gambar and cek ke klinik gov/swasta terdekat utk confirm kan utk buka buka pink yer. Doc akan cek dah berapa mnggu

2y trước

owh...kira line cm tu btl la kan?bkn evap line la ye?sbb xsmpai 3mnt line naik...

Ni saya cek selasa minggu lepas. Tpi minggu ni cek upt lain -ve pula.. last period 11.12 . Klau ikut apps ni dh 4w. Tpi tkde g klinik lgi. Tkut doc ckp tkda

2y trước

Yeke awak? Awak buat mcmtu juga ke? Awk dh brp w?

Tak pernah guna tp kalau samar2 ni ada good news tu. Cuba try lg within a week. Kalau nak lagi tepat, jumpa doc.

2y trước

tula....kwn sy kta pn mcm tu jgk...dia pnh guna jns ni...mmg xkn naik faith line pn klo xmengndg....

Sy guna watson punya yg rm 5.. mmg betul pregnant. Bila Scan dh ada baby dlam perut hihi.

2y trước

Aah yg strip mcmni sis. Sy punya yg kotak hijau tu. Beli time promo rm 5 je 🤣 allahu semoga dipermudahkan utk pregnancy kalini sis. Semiga semuanya baik2 aja ya ❤️❤️

Tpi sye pkai dip n tell tk naik samar, mungkin cek hari2 kot

2y trước

Tpi tadi keluar spotting. Cek upt pgi tdi negatif. Semalam samar. Last period 11.12

rasanya xscam tu. in shaa Allah ada rezeki 😍

2y trước

Alhmdllh rzki sy....tp skg tgh masuk wad...sbb ada history ectopic bln7 ritu....scan xnmpk lg....so doc nk pantau....smga kli ni rzki kmi...kantung pn nmpk tp kecik sgt....so diorg buat betahcg plak