baby belum kick

mommies ada tak yang macam saya, dah 21w harini tapi belum rasa baby kick pun 🥲 normal ke .tp last week scan baby okay je dr cakap heartbeat pun okay #firstimemom

2 Các câu trả lời

sebenarnya dia gerak je cuma mungkin mommy belum rasa. faktor perut tebal & baby byk ruang lg dlm perut. kalau kadang rasa denyut2 ke rasa mcm bubble2 tu dia tgh berenang hehe. sabar ya mommy. as long as doc ckp baby ok membesar ikut usia & hbeat ok, no prob tu. nanti 28w baru kira kick tu. tak lma dah hehe

normal je sbb first time kan. sbb tu kiraan gerakan week 28 baru start sbb baby dah betul2 besar baru rasa. week 28 above kurg gerak haaa tu perlu risau