37week cirit birit

Saya sakit perut dan cirit birit mungkin akibat tersalah makan..belum ada tanda² nak bersalin..agak² bayi dlm kandungan sakit perut jugak tak..kan dia pun makan apa yg saya makan..

2 Các câu trả lời

hi sis...Selamat pagi 😊mcm mana keadaan sis pg ni? Masih cirit birit ke da berkurangan? em kalau sis still cirit birit ag...n kalau sis rase dehydrate...better sis g klinik tuk dptkan rawatan sbb sbb bile sis cirit birit msti sis xselera nk mkn... Cian sis n bb dlm perut... ok😊