Anak pertama bersalin week ke berapa?

Orang kata anak pertama ni memori kuat sikit, ye lah anak pertama kan katanya😅 Mommies semua ingat ke week ke berapa bersalin anak pertama dulu?👶 Komen sikit kalau ingat. Lagi power kalau ingat week dengan hari ke berapa😍

Anak pertama bersalin week ke berapa?
426 Các câu trả lời

Anak pertama - week 39 ngam², masuk labour room kul 9.50am, baby keluar 10.24am Hari Jumaat 26/6/2020.. InsyaAllah due adiknya pula, 20/6/2022 coming soon.. ❤️❤️ Doakan saya mommy's semua..

39w 4d mmg takkan lupa...sakit pinggang mcm nk patah..siap request ubat thn sakit..sbb x thn sgt kesakitannyeee.... tp bila dh kuar baby.. hilang semua kesakitan...Alhamdulillah

3y trước

iya btul rase lega sngat..

1st 39w 2010 boy... 2st 39w 2013 boy...ke 3 40w 2016 girl...now baru 8w x tau la ..moga dipermudahkan...sbb IGT da x pregnant LG sbb da umo 40....rezeki Dr Allah....

38weeks 3days .. leaking 48jam , kene induce drip masyaAllah .tpi nasib baik husband ad kt sbelah tlg tenangkan .tpi tetap kene marah 😆

Awal sehari sblm due date. sepatutnya 29hb yg dijangka bersalin tapi 28hb juga dia betul2 lahir.. Hari khamis jam 3:21am , ni je yg ingt

36w7d . due date based on kiraan haid tepat .. tapi klau due date based on scan awal 2 minggu 🤣

40 week ++ . dari sulung sampai ke 3. ke 4 tak tahu lagi.. moga dimudahkan urusan kita semua

Anak pertama-36w Anak ke2- 38w2d semoga d pnjgn kn umur, d permudahkan bersalin ank ke3🥰

37week 6days.. Awal 15hari dripda due date yg doc bgi. Skarang anak dh nk masok 5bulan🥰

39 week induce sbb pre eclampsia. kalox induce maybe bleh smpai due. no 2 39week normal.