Pregnancy test

Ttc almost 2 years. Anyone yg nampak double line tak? Ke saya je yg nampak 🥺🥺 #ttc1year6month

Pregnancy test
32 Các câu trả lời

Double line tapi masih samar lagi puan. Dalam beberapa hari lagi puan boleh test lagi.

Nampak ada dua line . In sha Allah . Ada rezeki . Jaga diri baik . Banyakkan rehat

wktu subur bile...lpstu cek la lpas 2-3hri waktu subur...waktu subur pd hri k 8-10

sy nmpk dulu sy pun mcmtu jg insya allah pstf tu tahniah ye

ada tu . insyaallah . cuba lg test 2mnggu lg . puan bnykkn berehat ye

Dulu saya 1 week lambat test nampak pudar. The next day lagi jelas

Insyallah ade rezeki sis..nnti repeat test smpai terang ye

In shaa allah ada rezeki sis.. Try cek lg seminggu

nmpk 2 line tp better try lg smgu utk lbh terang

2 line tp samar2 tggu lg 1or2 minggu.taniah sis