39week ❤️❤️❤️

selamat pagi 1 oktober 2020 kat sini sapa mummy2 due bulan oktober 🙋🏻‍♀️ aini due 8/10/2020 semoga dipermudahkan urusan bersalin nati aminn..aminn👶🏻😘😘

50 Các câu trả lời

26/10 ..semoga kita sama ii dipermudahkan urusan bersalin yaa Insyaallah aminn

31/10 ..semoga semua mommy² dan baby sihat dan di permudahkan bersalin nnti

sy due 12.10 . smoga sy dan mommies yg lain dprmudahkan bersalin . Aamiin ❤️

Semoga segalanya dipermudahkan.. kita pun nk dekat due dah. Bulan 11

saya 13/10 . semoga dipermudahkan urusan bersalin jugak😘 aminnnn

16/10/2020...tp xtau la baby ni nk kluar bile..arap sblom due..

sy 6/10 smoga kitaa smua Dipermudahkan bersalin nnty 🥰❤️

Sy due 3.10..tapi alhamdulillah dah brsalin 29.9❤❤❤

Moga dipermudahkn segala urusan puan 🙏🏽🙏🏽

🙋‍♀️6/10 tapi 5/10 dah kena serah diri 😬