Doakan Saya

Tarikh due dh lepas.. Kalau xda turun tanda jgk 25/4 kena serah diri.. ???.. Ramai org ckp masuk ubat sakit bagai nk mati.. Betul ke? Takutnya.. Huhuhu

Doakan Saya
26 Các câu trả lời

sye due 16.4..harini pon masih xde sakit2..so esok kne serah diri..23.4 kne bsalin jgk.. semoga kte semua ibu2 mgandung dipermudahkan urusan

Takpe takyah dengar cakap org. Sebab lain org lain sakitnya ☺ so stay positive dan semoga dipermudahkan urusan sis 💪🏾

5y trước

Baikk.. Aminn.. Makasih sis

Atas ketahanan diri ,sesetengah Org x sakit n sesetengah Org sakit.. insyaallah semoga dipermudahkan urusan sis bersalin nanti

5y trước

Insyallah aminn makasih

Sy masuk ubat 3x induce kt bawah tak sakit kuat. Mcm senggugut kuat je rase. Lastly kene czer sbb xde bukaan.

Saya pn 25/4 kena serah diri sbb baby kecik. Ikotkan due 8/5..smoga dipermudahkan urusan kita ye sis InshaAllah

5y trước

Aminn.. Moga semuanya dipermudahkan..

Mmg masok ubat sakit... Sy ni dah 37w 1d tkde tanda lgi...... Due 12.5.20....

Bnykkan berjalan sis @ naik turun tangga.. Semoga dipermudahkan urusan sis ya!! 😇

5y trước

😅😅 kalau mcm tu, berjalan2 la dlm rumah..tp bosan jugak jalan dalm rumah masa pkp ne 🤦🏻‍♀️

Btul sis ksih msuk ubat sakit btul mcm bertarung nyawa kita saja ..

Semoga dipermudahkan proses bersalin dear..selamat ibu dan baby..Aamiin.

5y trước

Sama2 kasih dear

Berdoa minta Allah mudahkan. Inn Shaa Allah. Takde apa.

5y trước

Baik insyallah makasih sis