39minggu 6hari

Contraction manja manja dtg, pergi hospital cek 3cm. Let’s check in ??? Semoga semua urusan dipermudahkan semudah mudahnya ? buat mummy mummy yang bakal melahirkan atau yg sedang mengandung dan berusaha utk mendaptkan zuriat , semoga urusan korang semua pun dipermudahkan semudah mudahnya . In shaa Allah amin ya rabb al-amin ?

39minggu 6hari
49 Các câu trả lời

Amin ♥️♥️♥️

Smoga dipermudahkan urusan sis

5y trước

Alhamdullillah amin yaa rabb 💕

Semoga segalanya dipermudahkan

5y trước

Amin alhamdullillah 🌸🥰

Semoga dipermudahkan..

How sis dah deliveryke baby

5y trước

Update gambar baby ....sis.....we all waiting 😘😘😘

Semoga dipermudahkan...amin

5y trước

Amin. Selesai bejuang 🥰

Semoga dipermudahkan ❤️

5y trước

Alhamdullillah 💕🥰

semoga dipermudahkn sis.

5y trước

Alhamdullillah . Tq selesai bersalin 2/3. Jam 03:35pm berat baby girl : 3:34kg 🥰😍