Adakah ini spotting@flek?

Slmt mlm . Sayaa nak tanyaa. Bulan ni saya dh telat haid slma 6 hari. 10/07 haritu saya adaa kluar darah tapi setitis dua titis ja . Smpai laa 13/07 . 10/07-13/07 (slama 3 hari) Tu pun kejap adaa kjap takda. Perut saya ada rasa krem ringan. Pastu sayaa demam & kebelakangan ni sayaa sllu mngantok & letih . cirit birit , hilang slera makan & sakit blakang . persoalan sayaa ni, kluar darah cmtuu knapaa ye? Darah nyee wrna merah gelap agakk coklat sdikit.

4 Các câu trả lời

better chck upt..tp jika sblm ni pnh chck upt dan mmg hamil..jika alami spotting ia adalah tidak normal..maybe pd sepruh org normal pd awal kehamilan..tp bg yg rahim tak berapa kuat adalah sebaliknya ..iaitu tnda2 awl tuk alami keguguran.jika alami sedemikian di minta tuk prgi ke hsptl kadar segera tuk dptkn rawatan.mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

Dah cek pagi tdi sis. Satu line ja🥲

Spotting cuma keluar secalit lebih tak lebih 24 jam. Kalau 3 hari boleh jadi bukan spotting. Darah bleeding pula warna fresh blood mcm isi ikan. Kalau darah warna merah gelap ke coklat tu darah period. Symptoms pregnant & period lebih kurang shj. Nk betul confirm kena terus check upt bila dah missed period

1y trước

Takpa awak cuba lagi 3 4 hari ya

kalau check upt mngdung kluar spotting baik cepat2 g check KT klinik

maybe period kot