Scan 8w kantung Masih kosong

Slm nk tny Ada x ssp YG Ada pngalamn MCM sy ikt kiraan period dh 8w tp scan kantung msih kosong,blm Ada janin dlm kantung.dr BG MSA 2w LG utk scan smula,if msih XDA kena d&C..sedihnya sy

2 Các câu trả lời

saya masa week 8 pun kantung kosong tunggu lagi 2 week tp xsampai hari checkup da bleeding fresh blood so terus pegi hospitak d&c... InsyaAllah doa yg baik2 kadang2 week 9 baru nampak..anak 1st week 9 baru jelas...ni tengah pregnant anak 2nd trauma lagi..tapi tawakal..

5mo trước

sy 9week pn MSi sma kosong kantung ...Ada spotting coklat2 pagi n ptg..risau.smoga Ada kajaiban utk sy