anak tidak pandang bila dipanggil

slm, minta pendpt yg berpengalaman sini..anak saya 1 tahun 6 bulan dh tp bila dipanggil susah sgt nk pandang & dtg pada kita. dia pon xpandai utk menunjuk lg.. dulu waktu umur 1 tahun dia ada la main dgn bdk2 lain..tp skrg dia mcm dlm dunia dia sendiri je..waktu dia 1 tahun pon ada perkataan dia boleh sebut cth mcm nak, mama, baba tp sejak baru2 ni tiba2 xdgr dh dia sebut..ini ciri2 autism ke? #pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

bila next checkup baby awak? tak salah saya masa setahun 6bulan kk ada panggil utk dtg checkup. sbb baby sy haritu ada appointment masa umo dia yg ni. dn misi ada minta refer doctor. sbb doctor nk tahu perkembangan baby kita. masa ni juga doctor ada check if baby kita ada tanda2 mild autism. awak boleh cuba refer misi kk tengok awak

2y trước

kalau mcm tu cuba awak bawak baby jumpa pakar knk2. atleast awak xrisau.

tunggu mext checkup