Proten dlm air kencing

Slam ibux2 ade x sini masalah same mcm sy ade proten dlm air kecing..Ade x ibux2 hop dlm nei thu mcm mnew nk hilangkan..??

7 Các câu trả lời

saya start buka buku smpai kandungan 19minggu dua minggu sekali g klinik. sebb nak repeat urine. memang kena rajin minum air masak, makan banyak buah and syur. saya memang tak minum air manis. alhamdulillah. da takda.

hari tu masa bulan pertama and kedua chekcup pun detect ada protein jugak. lepas tu KK bagi ubat ni terus elok dah. and boleh cuba jugak minum air barli.

Saya pernah kene, dua kali, tapi alhamdulillah bukan jangkitan cuma kurang minum air masak, jadi sis boleh banyakkan minum air masak secukupnya

Doc suruh minum air masak byk² ..hari tu sy proten dlm air kencing,pastu next chekup alhamdulillah ok..byk kan mnm air masak ok..

Masa check tu dr bagitau protein tinggi kan. Sis patut kena tanya dr lah apa kena buat

minum air masak 2-3 liter sehari.. dlu sy pnh ada pastu hilang dah

kelinik sy takde bgie ubat pom cume srh minum air masak je