tumpang tanya?

skrng ni sya mngndung 31 minggu...harii nii syaa rsaa sya kerap ke tandas..rsaa nk dduk je dlm tandas..dn mlm nii jgkk dari jam 8 lbih smpai skrng syaa rsaa sakitt bawah perut dan nyilu sama bahagian pinggang hingga ke hujung pinggang sakitt mnyucukk...tapii tanda" nak berank cm keluar lendir dan darah tu takde dan sakit tu datang"...ada tak yg ada pengalaman cm sya? #seriusnanya #ingintahu #firstmom l#pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

sya smlm dn hri nie rse mcm tu skit pnggng yg teramat, tk PG klinik pun. blik rumah bring je, mcm ok skit.