Tanda nak bersalin

skrng ni saya mngalami perut mengeras lpas tu sakit perut memulas..sakit tulang ekor dan balik² pi tandas kencing dan berak..bila sya tnyaa ipar sya dia kata tanda² nak bersalin...tapii nurse blik² tnyaa ada keluar lendir atau darahh..sya kata takde...tapii sllu sakitt kontraksi perut mengeras...ada tak yg berank takde tanda² cm lendir atau darahh..saya risauu🥺#pleasehelp #firstmom #ingintahu #seriusnanya #firstbaby

2 Các câu trả lời

Betul awk.. Sy mse ank sulong.. Sbb nurse kata tnggu turun tanda ataupon sakit contraction gitu.. Mse tu 38w sakit perut sgt2 non stop mcm segugut.. 3hari sblom tu mmg sakit perut juga tpi skjpa je.. Sy anggap normal.. Mse yg sakit perut nonstop tu sy terus pac.. Nurse check jalan da 10cm.. Ade juga tnda nk bersalin dia xde pecah ketuban atau darah ke ape.. Dia start pada perut mngeras ngn sakit perut..

7mo trước

kalau sakit sangat, pergi je sis. takdenya nurse nak buat taktahu

sy sis. sakit perut je. pergi hospital dah 3cm. takde turun lendir/darah pun. dia kan ada 3 ciri2. sakit perut, lendir/darah, pecah ketuban

7mo trước

Sakit perut tu mcm mnaa