Baby selalu dduk area bwah dada

skrng 26weeks 4 days . normal ke klau bby slalu naik atas ? maksudnya sntiasa dduk bwah area payudara sbelah kanan je pulak tu😅 . checkup smlm nurse ckap bby kat atas , harap harap bby trun la smpai due nnti . risau je bby slalu duk atas.#pleasehelp #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

It's perfectly normal, jangan risau. Bila tiba masanya baby akan turun sendiri, just bila dah 34 weeks and above banyakkan berjalan-jalan nanti😊

2y trước

i see .. alright thankyouu🥰