Folic acid dan obimin

Skrg saya mengandung 17 minggu, Saya dh makan folic acid dari awal lagi sampai lah Masa minggu 12 saya bukak buku pink, doktor bg saya obimin yang biasa. Dia cakap tak perlu ambik folic acid. Macam mana mommy yg lain? Masih terus kan mkn folic acid ? Atau dah tak? Ada supplement tambahan lain ke perlu saya ambik seperti fish oil ke? Omega ke ? #firstmom #ingintahu #pleasehelp

9 Các câu trả lời

Sebab dalam obimin tu dah ada folic acid.

2y trước

Tak ambik hehe sejenis susah juga nak menelan supplement ke ubat ke 🤣 Saya makan ubat klinik tu je.