Nurse lawat rumah

Skrg nurse dtg lawat sblm dan slps bersalin ke ya? Sblm ni slps je rasanya. Ada yg tahu?

3 Các câu trả lời

sy sepanjang pregnant, sebulan sekali ade jadual nurse buat lawatan rumah.. tp nurse sy xnk dtg rumah.. dia sroh sy yg dtg klinik.. hahahaha so buat laporan lawatan rumah tu kat klinik🤣 dia kate musim2 covid ni dia mls nk g rumah ke rumah..hahaha

misi sy pun dtg rumah mase mula2 buke buku pink. rasenye tu salah satu kerja dyorg jgk supaya patients x menipu alamat rumah. nnti kalau ade ape2 emergency senang nnti.

Sebelum bersalin, waktu tgh pregnant memang akan ada lawatan nurse ke rumah. X silap 3-4x sepanjang pregnant. Yg selepas bersalin tu pun ada