38 minggu 1 hari...

Skrg ni saya rasa sakit perut MCM nak ceret... Tp takda rasa nak ceret.... Lepastu masa tengah mandi td maaf lah cerita sikit... Masa tengah mandi td ada keluar lendir putih MCM putih telur yg belum masak..... Bnyakkk... LAMA JUGAK CUCI TD sbb dia bnyakk kluar... Adakah tu tanda² nak bersalin atau dekat² nak bsalin...

2 Các câu trả lời

samaa. saya baru nak refer hosp. taktahu la tanda nak bersalin ke apa, tapi rasa sakit tu non stop

dekat2 dah tu