Boleh ke suami pancut dalam semasa hamil?

Skrg ni dalam 25 weeks.. semasa bersama suami.. ada juga pancut dlm… agak risau terpregnant lagi..😅

7 Các câu trả lời

pregnancy is the best contraception. once kita pregnant, semua hormon2 dalam badan kita akan fokus untuk nourish the baby & prevent pregnancy. tapi, still boleh je jadi pregnant lagi. superfetation nama dia. tapi ultra rare case. kalau sis pregnant waktu tengah pregnant, memang akan masuk paper and jadi case study untuk doktor2 O&G.

takkan la tengah pregnant boleh pregnant lagi, tak logic langsung. air mani boleh sebabkan contraction pada rahim. saya pun 25 weeks, so far memang lepas luar. so takda masalah perut mngeras atau cramp lepas bersama.

7mo trước

saya ttc 5 tahun, 2 kali ivf baru pregnant, I can't afford to risk it even with "light contraction". selamat bersalin dh pun alhamdulillah.

sy dari awal pregnant dh bersama & p*ncut dalam. selagi takde keluar darah ape ii masih selamat. Alhamdulillah sekarang anak dh 10 hari. InshaAllah takde ape ii 🥰

Haha apo sis dh ada janin 25weeks dlm rahim..pkir logik mmg x la hahaha kena buka buku sains semula tu 🤣 byk tgk movie sgt..

3mo trước

Betul..kene byk study..awk ni spesis xstdy jgk ni hahaha..

dah mengandung tak boleh mengandung lagi wak… dalam rahim kan ada baby…

10mo trước

Okie awak thanks 🤭 maaf soalan pelik.. otak berfikir mcm2 🤣

kan tgh mengandung , mcmna nak mengandung lgi pulak

7mo trước

wonder juga berapa umur tt. KBAT sangat cara berfikir ni, bagus 😆 cuma tinggal nak kena belajar cari trusted source of information je 😉

Mengarutnye😂

10mo trước

Maaf ye.. tak salah bertanya kan? ☺️