Normal ke x?

Skg sy 34w5days. Tdi pgi sy g hospital check berat baby tpi berat baby sy trun. Sbb 2 minggu lps berat baby 2.4kg tpi hri ni 2.2kg je..x kn baby sy diet kot🤭🤭.. ada x yg prnh alami berat bby kurang mcm sy x?

2 Các câu trả lời

kalau Sy 34w scan swasta 2.35 masuk 35w scan kk 2.33 pulak 37 scan 2.7 selang Dua hari scan 3.1 38+ scan 3.2 tgh hari sebelum bersalin, 2.9 bersalin 39w waktu asar, berat 3kg rupanya baby. hahaha biasa la scan tu +- 500g Dr ckp. Jd berat betul masa baby lahir je lah. hehee

Scan tu anggaran saja tuyang. Ada yg time scan 2.8kg sekali lahir 3.4kg mcm cousin saya. Sbb tu anggaran saja. Asal baby sihat, doctor cakap takda apa². Nnti hujung² makin naik berat baby. 😃