Cara banyak kan air susu

Hello sis² mau tanya ba.. macam mana cara kasih banyak air susu badan ya, sebab 3orang anak saya, tidak pernah cukup susu badan, terpaksa pakai susu botol

1 Trả lời

klau sy.. sy hanya perlu mkan bnda yg kenyang je..contoh nasik atau mee.. tp lebih baik nasiklah.. lpastu sy minum air kosong bnyk.. lepas mkn je susu terus bnyk sampai basah baju.. kdg sy mkn kurma.. kdg sy minta suami urutkn diblkg sedikit.. ada juga org ckp horlicks blh bnykkn susu tp sy x berani cuba lg sbb sy perasan slpas beranak ni perut jd manja sgt😆 silap mkn sikit cirit terus..