Siapaa due bulan 21/12/2020 kat sini share sikit huhu korang dah ready kerr tu ? #firstbaby

59 Các câu trả lời

Sy 24/12...first baby. Duk beli2 barang baby bnyk2 tp still rasa x cukup 😂 mungkin sbb terlalu nervous.

4y trước

Hehee..good luck🙆🏻‍♀️

25.12.2020. inshaallah. mudahan² semua segala urusan kita dipermudahkan. kita dan baby selamat.... aamiin

4y trước

yaka.. tpi tu la dktor ckp tu cuma tarikh jangka saja. blh brsalin awai dri tarikh tu... semoga semua urusan kita semua dipermudahkan... baby dn kita selamat...aaminn

Sy 12/12/2020. X sangka cepat je masa berjalan. Mama baba dia terlebih excited nak tgok baby 😍

17/12..hampir nk siap beg ke hospital..semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti..aamiin

Semoga mommies semua dipermudahkan urusan bersalin nanti. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

25/12/2020 ... tapi kena serah diri 38w awal bulan 12 sebab gdm 🤣

4y trước

12/12/2020, alhamdulillah baby okay. cuma kuning tinggi smpai 421 time hari ke 6 😭

Due 30/12/2020,baby kedua,semoga ibu2 semua dipermudahkan urusan bersalin yer,aaminn

19/12/20 tp kna serah diri awal pada 36w dh kna bersalin sb menadung mcad twin

ada geng ! saya bakal melahirkan anak tarikh tu mengikut kaedah cser 😊

4y trước

❤️

23/12 lebih kurang je... Semoga dipermudahkan urusan kite semua..