siapa tau ya sya baru habis period lepas seminggu sya bersama suami pinggang terasa nyeri srta prut

siapa yg mcm ni

1 Trả lời

kekadang sbb alami waktu subur pun blh rs nyeri mcmtu juga..cer puan chck kalender subur puan jtuh pd hari apa dan berapa haribulan..jd dr situ puan blh alert dgn tahu bila waktu subur berlaku pd diri puan...mg dpmudahkan segalanya .aamiin

2y trước

takda pulak sya mkan ubat apa2 pelik juga pinggang ja skrang ni sakit tu pun kadang2 oke kadang2 sakit mencucuk cucuk gitu