First mom curiosity tinggi

Siapa yang pernah tengah pregnant die mengalami sakit gigi? Boleh ke cabut gigi atau cuci gigi kalau pregnant? Ada effect Pape x?

3 Các câu trả lời

hi sis hari tu sy ada appoinment dgn doktor gigi lps bukak buku pink. Doktor bagitahu boleh cabut@simen gigi pada 16weeks ke atas. Tp sy lupa nk tnya sampai weeks berapa je boleh cabut gigi tu. Nanti sis cuba tnya misi @ doktor utk kepastian.

cabut gg die ada week die y blh d cabut n x..sy lupe.sis tye misi nnt

blh cabut klu kandungn dah 4 bln ke ats