TARIKH DUE DATE

Siapa sini due date 14/2?? Sya 4 kali dah confirm kan tarikh mana dorg nak ikut .. mula2 14/2 then 16/2 then 18/2 tpi semua sepakat pakai je due 14/2 😄 ibu2 dah sedia brg2 x ? Sya dri anak 1st smpai ke 4 mmg ready time 30w .. ni kandungan ke 6 dah .. yg ke 5 sya ectopic pregnancy , so pregnant kali ni mmg sentiasa rasa tkut2 laa sbb pernah ada sejarah ectopic kan ..

31 Các câu trả lời

Sy misi dpt 15hb 2 tp ikot scan dokter due date 14hb 2

2y trước

Jauh ye tarikh tu .. asalkan baby x overdue je

Saya 13/2. So far tnggal cream2 and pampers je nk beli

2y trước

botol susu mana2 brand x da masalah .. yg penting puting tu kena ngam dgn baby .. sbb baby pilih puting bukan botol .. jadi kena cari mana yg baby suka😁

Kalau ikut apps 14/2 tapi ikut kk 17/2

sama la due date kita😍

2y trước

Sama laa , bru ni dpt makan nasi haa

Hehe due date kita sama la😍

2y trước

team girl eh .. sya mungkin team boy🤭

sama dgn saya 14/2 jugak 😊

2y trước

brg bby dah prepare ke?🤭

sy due date 20.2..

sama.sy 14/2 jgk.

2y trước

ya betul ..sakit pinggang..lesu sgt kdg2

17/2

2y trước

Skrg mual hilang sudah tpi masih pening dan mudah letih.

Saya 14/2 …

2y trước

dah beli brg bby ke?