TARIKH DUE DATE

Siapa sini due date 14/2?? Sya 4 kali dah confirm kan tarikh mana dorg nak ikut .. mula2 14/2 then 16/2 then 18/2 tpi semua sepakat pakai je due 14/2 😄 ibu2 dah sedia brg2 x ? Sya dri anak 1st smpai ke 4 mmg ready time 30w .. ni kandungan ke 6 dah .. yg ke 5 sya ectopic pregnancy , so pregnant kali ni mmg sentiasa rasa tkut2 laa sbb pernah ada sejarah ectopic kan ..

31 Các câu trả lời

Due date kita sama. 14/2/2023 🥰 saya scan kt private dulu utk confirm, pastu baru buka buku pink kat KK. KK pakai tarikh scan yg private punya 🙂

2y trước

alhamdulillah anak no 1 dgn yg skrg no 2 ni takda morning sickness. cuma mudah rasa letih je 🙂

Due date kita sama hehe😬 betul , date tu berubah2 . Tapi kat buku follow yg first depa kira . Bulan depan checkup 20w mungkin akan dapat edd sebetulnya

2y trước

Haah tu laa .. harap bby x laa overdue kan 😅

sy pnya due 10/02 tpi dktr o&g bgtau sma sy yg sy trpksa branak awal sblm due tu . alhamdulillah skg brng2 sdh packing smuaa

2y trước

waaaa gegirl 😍kaler pink🤭

Dok bagi due date 17/2/2023.. Barang x beli lagi, husband kata masih awal.. Nak ikutkan excited nak beli sikit 😂

due date sy 15/2 tp detect gdm ondc la.. sblm due date kena serah diri kot😃 sbb gdm tk blh lwat bsalin dr due date

2y trước

sama laa .. sya pon gdm tpi on ubat .. mmg kena serah diri awal tu sblm due😅

sy cek swasta 1/2 .tpi bil g kerjaan pulak 25/1 first 2014 kedua 2017 ketiga 2023 insyallah #czer

2y trước

In shaa Allah jaga diri🥰

HAHAHA yaa sis . tp tulaa nda sy brani kaler pink tkut nnti lain yg kluar hehe

Saya due 13/2. Baru ready sikit tapi belum pack. Sihat sentiasa ibu Sya 💗

2y trước

alhamdulillah .. sis ada gdm ke ? aamiin aamiin 🤲 sihat sentiasa juga buat sis and baby❤

Smala ada sejrah etopik. Due 18/3 barang dah stenby skit2 ja..

due date saya 2/2 anak first ..barang baby baru nak start beli

2y trước

wahh awal eh .. berkemungkinan hujung bulan 1 dia keluar tu🤭