Buku Pink / Pink Book

Siapa sini danak first dah 12 weeks tapi baru nak buka buku pink? Agak-agak kena bebel tak dekat KK?

9 Các câu trả lời

Tak bebel pon.. nurse tak heran dah skrg. Dia lg suka sbb tak penuh sgt orang dalam klinik. Klinik kawasan sy skrg mmg nurse2 selalu had kan orang. Supaya semua ibu2 dapat duduk dan selesa. Nurse pun senang buat keje. Hari tertentu je ramai sikit

saya dah 12 week belum buka buku haritu, saya pergi nak buat apointment kena bebel kenapa dah 12week baru nak buka. last² 1/3 baru buka buku. kalau jumpa misi yang elok mungkin takde pape .

sy skrg 11w lebih apoitment buka buku 2/3..nurse yg ttpkn tarikh klu ikutkn time tu dh 12w lebih ok je kut...

Tak pun sis.. Saya buka buku pink week ke 11. Lagi berapa hari je nak 12 minggu. Nurse tak bebel pun.

Sy dh 12 week belum bukak lagi sbb nurse bagi tarikh appt buka buku pink pada week 13 huhu

X bebel pun.. 12 minggu okay lgi.. 13 minggu myb la ad bebellan sikit😅

saya bru bru harini buka buku 11week alhamdulillah ok je nurse baik 🥰

Ok je sis ada orang lain smpi 4 bulan relax je bukak buku pink

takpa ,misi tak bebel nanti. jgn risau.