Puasa ketika hamil

Siapa puasa harini??sy 36 minggu buat setakat ni masih berpuasa tak tahu lah larat ke tak.hihi..kita try dlu.problem sy preggy ni..hblow,bengkak kaki n dvt..baby aktif sgt dr td n dr td asyk Brixton hicks je..kerap sgt rase mengeras tu normal ke??kalau contraction mase dia konsisten kan??tapi ni sakit yg sy rse mase dia tak konsisten.. #puasa #brixtonhicks #contraction #hblow

2 Các câu trả lời

Sama minggu jugaaa.. Harini sy puasa alhamdulillah bertahan.. Hrap esok pon samaa laa

contraction contoh dalam 10 minit sekali tu dikira kerap, tanda nak bersalin.