Hospital kajang 2024

Hi. Siapa pernah bersalin czer kat hosp kajang?. Masa dalam ward tu, time melawat jela kan fmly boleh dtg trmasuk suami? Waktu lepas bersalin pula fmly boleh melawat ke atau kne tggu waktu melawat jugak? Berapa harga bersalin czer? Boleh share tak serba sedikit pengalaman. Saya x pernah stay dalam ward. #firstmom

3 Các câu trả lời

pernah nampak orang czer kesian sgt masa 2017 mak dia dtg waktu melawat shja di benarkan 2 mlm to mlm mlm anak dia menangis3 dgn sakit nya dgn jaga anaknya lagi. kesian sgt. saya rasa jika sesiapa czer atau risiko baik la jimat2 kumpul2 duit jgn boros sgt belanja duit to bersalin swasta . sbb swasta jaga kita jaga anak kita . bila kita suruh bawk baru dorng bawak. semoga allah permudahkan kerajaan sepatutnya benarkan czer mom ni di temani sbb luka masih baru

Hospital kerajaan tak boleh ada peneman. Melainkan awak tergolong dalam kategori pesakit yang perlu peneman. Syarat ni kena review balik hospital policy. Macam kes C-sec patient, tak tergolong dalam kategori tu. So tak boleh ada peneman. Family/kawan boleh datang waktu melawat sahaja.

Waktu melawat je sis