Jahitan terbuka

Siapa pernah ad pengalaman jahitan bawah terbuka...bleh share Cara cptkan penutupan sbb doc X jahit balik

2 Các câu trả lời

Sis, just buat je sitz bath and kering kan betul2 lepas tu untuk elakkan jangkitan kuman . Insyallah lepas 2-3 minggu akan baik. Boleh jugak bila gel untuk sapu dekat jahitan bawah dekat farmasi ye

3t trước

sy mmg cuci dgn air garam Skrang ni .lpstu ltk ubt kuning yg farmasi bagi tu.. kering tu mcm mane ye

dah berapa hari bersalin?

3t trước

skrang hari ke 8 DH...dah 3 hari terbuka