Hai nk tnya cam mana jngn kasi kepala baby flat .. walau pun tak pakai bantal ,

Siapa penah guna bantal ni ? Berkesan ke

Hai nk tnya cam mana jngn kasi kepala baby flat .. walau pun tak pakai bantal  ,
2 Các câu trả lời

sy akan tukar kedudukan baby setiap 3-4jam.. mengiringkan kiri lepas 3-4 jam kanan pula.. lepas tu tegak pula.. cuma lepas menyusu jangan letak baby terlentang.. takut tersedak.. letak mengiring dulu.. Alhamdulillah anak sulung kepala bulat elok..

1y trước

Sendalkan bantal kat belakang.. bila ngiring tu badan dia pun kena ngiringkan sekali 😁

kalau saya,suka bagi bantal yg ade lekuk kt tgh..muat2 kepala baby tu