Luka jahitan episiotomy

Siapa mommies kat sini jahitan episiotomy dia masih ada dan sakit walaupun dah masuk hari ke 20? Sometimes bengkak? Dah la nak membuang pun fobia dengan sembelitnya, lepas tu kena tahan sakit tempat jahitan tu lagi. Adoiii

3 Các câu trả lời

kena p refer dr sis. sy dulu pon jaitan gapping sebab sembelit. sebulan jgk la ambik masa nak betul2 baik. Dr suroh beli ubat cuci dermacyn dgn krim solcoseryl dkt farmasi. Apa apapun kena bagi dr tgk jugak macamna. moga dipermudahkan ☺️

11mo trước

hi sis, dermacyn tu sis spray dan biar kering baru pakai solcoceryl ke?

jahitan mula2 dh kering tba2 hri ke 18 rsa sakit kluar cairan Sya rsa tkot nk jahit blk nyeri sgt anxiety blh Sya tau apa Sya perlu wt tok kering semula

Saya harini hari kelima and luka jahitan tu mcm membengkak. Sakit tak selesa. Nak membuang pon risau 😭

2y trước

Betul. Susah nak buat kerja sbb tak selesa. Moody rasa. Dgn nak handle anak lagi