Ank kerap terhantuk

Siapa kt sni ank kerap trhntuk, ank sye 8bln lebih skrg diaa mmg tengah lasak sikit. Kalau kuat trhntuk mcm tu ade ape ape effect tak yee ? Risau plk sye #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

Anak sy pon , lasak stiap hari ada ja nak kena mcm2 .. kemarin lepas terantok dekat ggi sy, smpai lebam dahi tu😅 smlm terapit jari kat kabinet tv .. 😅 puas sy pantau, jadi jgk hal2 cmtu .. jatuh tergolek masa merangkak masa mula2 bljar merangkak tu xterkira, tp alhamdulillah dia xdak la muntah2 ka, lemau longlai ka .. cuma tulah risau jgk kdg ..

10mo trước

Kan hihihi same laaa dgn anak sye.. kiteee hbis baik dah pantau dia, last kne jgk 😅. Lps pade kne tu makin aktif ade laaa aduhh laaaa hahahaha.

kalau risau. boleh beli dkt shoppe. safety helmet dkt baby😊