Siapa Obese? Rasa baby bergerak berapa week?

Siapa kt sini obese?? Berapa week baru rasa pergerakan baby? Dh 18 week ni masih tunggu.. nurse kata mungkin 20week ke atas😂

8 Các câu trả lời

Sy obes. Skrng 20weeks , x rsa ap2 pun 😅 risau jgk , cuma ada la mlm2 tu rsa kna cuit, tp xtau la angin ke ap. Hopefully semua ok la, next week ad appointment dkt Kk

13w dah rasa. tpii ade org 25w bru rasa. xperlu risau. bby elok je gerak sebenar nya tapi sbb still byk ruang lgi dlm tuu, so krg la kite rasa.

nurse kk sy pulak bising sbb sy tak dpt rase gerak baby. time tu baru masuk 18 week. now 20 week pon masih tak rase lagi…. gerammm jeee nk bebel

2y trước

aik dia pulak marah bukan slh kita 😅😅 smg dpermudahkn urusan kita semua aminn.. smg baby sht2 shj🥰

sy obese .. skarang 16w kadang2 ada rasa benda gerak2 . sy syak tu baby sbb slalu bergerak tempat yg sama and kalau sy tekan perut dia bergerak

sy yang x obese pun x rase gerak baby..tapi doktor cakap mungkin bukan x rase..tapi kite keliru tu baby atau angin..entah la..

sy obes tahap 1... week ke 17 dh rasa gerakan..mgkin juga sbb ini bkn kandunga pertama sy jd sbb tu dpt rasa awal.

sy.. Alhamdulillah ms 15w lg dh rs halus2 .. skrg 18w mkin kuat rs dia ..

saya rasa waktu 17week