Tidur duduk

Siapa kat sini tidur dalam keadaan hampir duduk dah?? #tiapmalamtidurduduk

4 Các câu trả lời

Waktu anak sulung dulu masuk 3rd tri mmg tdur dudur.. sbb kalau baring terus jd semput tak blh nk nafas.. so duduk je selesa..

Sy dh tdur duduk. Lps subuh bru mengiring. Cuma bila mengiring nk angkat bdn sndiri mcm weight lifting kt gym.

Saya nk msuk 32w, skrg kdg tidur ddk slesa, kalau barang rasa ssh nafas, atau pun tinggi kan bantal sikit. heeh

Saya pernah. Masuk trim 3 tidur duduk sebab itu je posisi yang selesa.