Sakit mcm senggugut

Siapa kat sini tiap kali rasa sakit2 mcm senggugut tu akan rasa nervous? Saya preg 7w tapi tiap kali rasa sakit tu datang automatik akan rasa nervous..risau

2 Các câu trả lời

memang akan rasa berdebar2..walaupun dh 2nd pregnancy..bila lapar je perut automatik akan rasa pedih..sampai terfikir yg bukan2..sdgkn perut tu just lapar je..

2y trước

kan sis sentiasa berpikir bkn bkn lagi la yg pernah keguguran allahu xterkata

kawal pernafasan n bertenang https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟