Tak larat- 37 minggy

Siapa kat sini rasa tak larat sangat sangat bila kandungan dah masuk 37 minggu? Rasa nak bangun pun susah😂 dan sendi2 otot kaki semua lenguh. Atau saya sorang je macam ni?

7 Các câu trả lời

saya yg 35 minggu ni pun jalan dh mcm penguin 😂 tiap malam bangun ulang alik ke toilet, jalan jauh sikit dh mengah, tido malam mcm duk dlm sauna. ini kan pulak awak yg dh 37 minggu. sendi² & otot kaki dh kurang lenguh lepas dr sarankan sy ambil pil kalsium tambahan, itu pun dh lmbt sbnrnya. masuk 3rd trimester baru saya start makan. semoga dipermudahkan urusan bersalin buat semua bakal ibu ibu #firstbaby

saya 36+ pun sdh rasa mcm sis hhihi kalau mahu bangun mesti ada tempat berpaut lpas tu wktu tengah tdur kaki tiba² rasa kejang² hehehe.. semoga dipermudahkan urusan kita ibu² untuk bersalin..

smaa sis 😅 dlu round satu mall tetap kuat.. skrg bru kemas rmh skit dh nk ddk, xlarat smpai nngis ii kat somi ckp doakan cpt ii bby kuar🤣

Sy 35w alhamdulillah masih kuat😂 sakit pinggang pun xde. Mgkin baru ank first. Cuma bila dh mlm perut rasa berat sgt2. Masa keje pun ok hehe

34weeks pun tak larat dah ni sis. kat office semua tegur muka penat and tak larat.

saya balik kje terus baring n tertdo smpi esok.. mmg x larat betul

Tu biase…