Minum air gula berapa minggu?

Siapa kat sini dah minum air gula? Dan usia kandungan berapa minggu waktu minum air gula? Saya khamis 27/7 minum air gula (9w1d) saya rasa macam awal..

1 Trả lời

awk ada apa2 risiko? cth bmi xcantik or ada apa2 mslh kesihatan lain? mcm sy bmi xcantik dan pernah gugur. so masa ank 1st minum masa 12w dan 28w. ni anak 2nd misi bg appt minum 15w sbb masih alahan.

11mo trước

high possibility sangkut tu ada. sbb tu kena minum awal. Sy ank 1st xde GDM..tu misi bg jarak sikit plus sy masih alahan.