Keputihan

Hi, siapa kat sini ada problem sama.. keputihan kluar color kuning, tapi bila penat n drive jauh dia jdi lebih banyak sampai kehijauan. busuk mcm bau nanah, tapi tak gatal tak sakit. skrg baru 31 weeks #ingintahu

2 Các câu trả lời

Saya keputihan warna kuning tp belom smpai ke tahap hijau lah. Kene bgtau nurse sbb nk ambik sample swab vagina nk tgk ada gbs atau tak. Spnjng preggy saya dah 4-5 kali kena buat pap smear utk swab vagina sbb keputihan

Saya tk pernah kena tp keputihan bertukar warna hijau dan busuk juga antara symptoms vaginal infection, tk semestinya kena tggu sakit dan gatal. Boleh ke klinik utk cek sample 😁