Gatal, gatal dan gatal

Siapa kat sini ada gatal2 macam ni.. rasa macam dah x tahan sangat bila mengaru.. feeling mengaru tu mahu keluar mata putih.. saya skrg dah 33weeks.. macam2 krim guna.. mmg saya skrg tgh try and error.. tapi tu la byk krim dah guna.. farmasi dan klinik bagi dah habis guna.. sapu bedak sejuk pun sis cuba tapi macam xda apa2 kesan pun.. sapu bedak merah pun dah.. xtaw nak buat mcm mana.. lagi2 kalau musim panas.. dia punya merenyam gatal dia x boleh bawak bincang..

Gatal, gatal dan gatal
18 Các câu trả lời

Mandi guna air suam, cuci guna body wash 🧴 beli kat farmasi untuk menghilangkan ruam/ gatal” ..

Sy p klinik , doct ad bg tablef loratadine 10mg.. kurang sikit merenyam tu sis.. btw sy 34w

pakai bedak agnesia yang warna merah tu..bedak tu sesuai utk ruam kulit dan gatal²..

Cuba tukar sabun mandi,guna sabun mandi bby.yg tiada SLS,paraben.

Saya beli pil tahan gatal tu sis.. Cari kat farmasi..

4y trước

Time sya beli tu sya ckp nak ubat tahan gatal.. Utk org preg.. Lupa pulak jenama apa..

samaaaa saya. sapu Fucidin cream. doc suggest

saya, gatal sangat ndk tau kenapa

DH jumpa doktor ke..