Baby 1 bulan 10 hari xbuang air besar

Siapa ibu2 disini ada pengalaman baby dlm 1bulan 10hri hampir seminggu lebih x buang air besar? Tp full breastfeeding. Adakah normal?#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

normal utk bf, tapi kena tengok juga condition dia. kalau perut kembung, tak aktif, tak kentut, kencing tuh bahaya. kalau tengok dia happy je, okay sbb ada yg 2minggu baru berak & kalau awak takut, try buat urutan iloveyou or kayuh basikal.

2y trước

terimaksih puan ,sbb mnjwab soalan sy, bru petang ni bby sy buang air besar. syukur .