Cucuk Dexa

Siapa ibu-ibu sini pernah kena cucuk dexa. Boleh cerita pengalaman cucuk dexa tu? Macam mana rasa dia? Sakit tak?

36 Các câu trả lời

Saya tak pernah, tp sy pernah duduk satu ward dgn ibu yg in dexa. Diorang ckp sakit.

tak pernah pula. ni first time dengar. kalau masa preggy sy kena cucuk tetanus ja.

Dexa?😅😅😅😅. Memang sakit.cucuk di bontot..uuu...kejung bontot

xsakit sgt la sis, sama mcm inject biasa.. sakit lg contraction... hhuhuhu

Sy cck dexa kat hspital putrjya xsakit dua2 dos.. Alhamdulillah..

Saya dah mggu ke 37..kenapa yer kena cucuk dexa jgk..

mcm kejung terus punggung kita ses 😂🤭

Maaf sis, tak pernah ada experience cucu dexa

bgi saya sakit cuma sakit skjp saja

Maaf nak tanya . Cucuk dexa tu untuk apa ye ?

5y trước

Welcome sis 😊