Excited and nervous pada masa yg sama🥰🥰🥰🥹🥹🥹

Siapa due masa raya nanti 🥰🥰🥰 korang dh ready kerrr. Sy 1st baby. Excited plus nervous 🤭🤭🤭🤭🤭 #aprilclub #firsttimemom #firstmom

1 Trả lời

bila dgr dan bc psl due ms ry ni..tringat ms sy bersalin tahun 2019 dlu .ank sy lahir masa 30 ramadan..esk tu org bz ry..🤭🤭🤭hehe...smua org ms 1st ry dtg hsptl visit dan beraya dgn sy..sblm dorang pergi ziarah kluarga2 yg lain... dan start dr haritu..kami smbut bufday anak pd 1st syawal...ikut hri ry... jd dia akn rs sgt happy ms bufday nnti..mcm2 ada blh mkn..smbut bufday nya..in shaa Allah msuk raya aidilfitri tahun ni anak sy genap 4 tahun dh umurnya..cpt je ms berlalu kan....mg dpmudahkan segalanya .aamiin ..

1y trước

Tu lah. X tfkir nak sambut ekot kalendar Islam. Dgn ramai org and lauk2 lagi. 🥰 excited pulak 🤭🤭🤭🤭