ubat turun period

siapa dkt sini mummy y berpengalaman ambil ubat turun period (5hari), dan selepas 2minggu disahkan hamil 8week. (pengalaman sy) ade ape ape effect x pd baby kalau kite terambil ubat tu? #ingintahu

2 Các câu trả lời

Penglaman saya pregnant sbb ambil ubat trun period juga sbb dh hampir 6 bulan tak period. Lpas tu sy haid mcm biasa. Tp tunggu next period bulan berikutnya sy dh pregnant.. skg dh 9w lebih. Scan 6w lebih dh nampak jantung baby. Nk g scan 11w nanti hopefully baik2 shj.

2y trước

insyaAllah semoga semuanya baik2 shj buat awk dan baby. same same kite doakan ye

alhamdulillah xjd apa apa.. anak sihat2 ja lam prut tu.. tau2 dh 5 bulan.. sbb period irregular.. apa pon nnt kena buat details scan la msa 25 week tu..

2y trước

Alhamdulillah. terima kasih atas info. lege jgk hati sy mendengarnye.