Buah Pinggang Baby

Siapa dkat sini ada pengalman buah pinggang baby besar skit lepas scan? Sya dr detect belah kiri mcm besar skit. Tapi so far air ktuban pundi kencing baby smua nampak normal. Cuma risau juga, sya 26 weeks 💛

1 Trả lời

sy doktor kata camtu juga, tp doktor kata sbb baby boy mostly akan berlaku keadaan camni, doktor ada juga suggest buat test air ketuban dan darah tapi saya dan husband sepakat kita doa pada Allah SWT sahaja mudah2han by 30 week die da normal saiznya.. sbb doktor kata juga mostly akan pulih sendiri