Kencing kotor semasa hamil

Siapa di sini ada pengalaman kencing kotor semasa hamil? Apakah tanda-tandanya eh?

19 Các câu trả lời

ohh sama laa sy. dri start buka buku pink sampai skrg 25 week. kencing kotor. kekadang air kencing sikit sgt dpt pro +1.. klo air kencing byk xde pro .. jumpe dr. dr kate ohh byk kn minum air. tu jee

sy kencing xsakit tp keputihan sekali kluar tu banyak..pastu sakit perut dgn sakit pinggang..bila p klinik cek urine feme rupanya kencing kotor..doc dah on antibiotik..skrg tgh makan ubat

mass baru bkk buku, trus detect kencing kotor..sye dah agk..sbb kencing mmg keruh..wlpn sye jnis kurg minum air mnis ...

Sy sakit bahagian ari ari. Pastuh prgi swasta. Dia cek air kencing, dia bgytau sy kencing kotor. Dpat ubat larut dalam air

bila kencing sakit. pastu bila kk check air kencing ade protein yg terlalu byk. so bykkn minum air.

2y trước

miss v. klau sakit bhg tgh2 rahim tu dah kira sakit lain plak nk kena gi check lain. sy almost nak kena kencing kotor sbb kk trace ade protein sikit kt urine tp after dah buat check urine n bp 2 hari skli last2 okay je xde ape. protein nya pun sikit je n today check kt kk sume dah clear dr urine sy

melalui urine, ada protein. tanda fizikal, sakit masa kencing, sakit ari2

banyak kan minum air mineral insyallah kencing kita pasti ok

Kene minum air putih byk2 ,,

Banyak kan minum air masak