Bleeding tp scan kantung cantik dan nmpk YS

Siapa ade pengalaman mcm sy kne?ada keluar coklat2 skit2 time pregnant 6w3d

Bleeding tp scan kantung cantik dan nmpk YS
14 Các câu trả lời

Sya xde pnglmn.. tp kwn ada.. bleeding tp kantung ok.. Dr suruh bed rest dan dia ambil pil kuat rahim (duphaston)

11mo trước

Syapun tgh on duphaston.. sya ada sejarah keguguran sblm ni. Bwh perut n pinggang sllu sakit sbb tu Dr bri ubat ni .. semoga kandungan kita dan baby sntsa sihat🙏

Sya pun prnah kluar mcm wrna coklat ,ingtkn kputihan biasa. Tpi alhamdulillah smua ok.

11mo trước

Keluar coklat biasa ke mcm berlendir sis? Saya keluar coklat sekali lendir

saya bleeding smpai 12weeks tiap2 mnggu follow up klinik bby ok

tahniah