Maaf lari tajuk

Siapa ada pengalaman yang orang suka ambil barang2 persendirian kita sebab dia suka barang kita tu. Mcm mana nak buat ya, sebab husband saya dh nasihat satu kali adik ipar saya tu tapi lepastu dia still ambik balik brg brg kepunyaan saya tu. Husband pun segan nk bgtau dh sebab takut masam muka sesama kami. Adik ipar saya dh 20+.

2 Các câu trả lời

berdepan dgn dia.. cakap ke dgn dia.. nak bermasam muka pun, salah tetap salah

sruh je husband awk beli bru utk awk